Vi kan hjelpe med:

Historie VG2

I dette faget er det eldre historie som er hovedfokuset – og vi beveger oss opp til omtrent år 1800. Noen kan synes det virker litt meningsløst å lære om hva som skjedde i antikken – hva har det med oss å gjøre i dag? Våre privatlærere brenner selv for faget, og kan hjelpe deg med motivasjonen i faget. De er mestere i å gjøre informasjonen relevant, og kanskje vil du se at historien fortsatt er relevant den dag i dag?

Historie VG3

I nyere historie blir blant annet 1. og 2. verdenskrig gjennomgått, sammen med den kalde krigen, og styrkeforholdene i Europa i det 20. århundre. Faget er fullt av drama og spenning, og vil føles relevant for de aller fleste! Elever kan her bli trukket opp til både muntlig og skriftlig eksamen, og privatlærerne våre vet akkurat hva som skal til for at du er mest mulig forberedt.

Start med et gratis kartleggingsmøte

Vet du hvordan første verdenskrig startet, eller hva jernteppet var? Har du kontroll på sammenhengen mellom det som skjedde i gamle Hellas og slik samfunnet vårt ser ut i dag? Historiefaget på videregående skole går gjennom historien helt fra antikken til i dag, og nøkkelen er å se de store linjene i faget. Hvordan henger egentlig ting sammen? Kan du svare på dette har du også skjønt det meste i faget.

En privatlærer kan hjelpe deg å strukturere lesingen din, plukke ut de viktigste delene fra pensum og å preppe deg til eksamen. Les mer om de forskjellige nivåene over, og ta kontakt for mer informasjon!