Privatundervisning
i naturfag

  • Oppleves skolehverdagen krevende og travel?
  • Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp i alle fag
  • Få et skreddersydd opplegg med en dyktig underviser

Synes du naturfag er utfordrende? Vil du forbedre karakteren din? Eller ønsker du å fordype deg ekstra i faget fordi du synes det er skikkelig spennende? Våre privatlærere kan bistå deg uansett hva utgangspunktet ditt er. Privatlærerne er dyktige realfagstudenter, og vet akkurat hva som skal til for å tilpasse undervisningen i faget etter dine interesser og målsettinger.

Vi tilbyr både privatundervisning, gruppeundervisning og intensivkurs i naturfag.

Vi kan hjelpe med:

Naturfag på grunnskolen

Naturfag er et obligatorisk fag i grunnskolen, og første året på videregående for å få generell studiekompetanse. I senere løp bygger programfag som biologi, fysikk, kjemi og geofag på det man lærer i naturfag. Er dette fag du er nysgjerrig på og vil lære mer om i fremtiden? Å ha god forståelse for det grunnleggende i naturfag gir deg mange muligheter senere!

Naturfag på videregående

I naturfag VG1 skal du gjennom det beste fra fysikk, kjemi og biologi. Faget er både teoretisk og praktisk rettet, og våre privatlærere vet hva som kreves for å få en skikkelig forståelse for faget. Selv om faget skraper litt i overflaten på mange realfag er det mye som skal læres. Privatlærerne er dyktige realfagstudenter, og oppnår gode resultater med elevene sine!

Start med et gratis kartleggingsmøte

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter enhver undervisningspakke med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet kan bli best mulig.