Privatundervisning
i biologi

  • Oppleves skolehverdagen krevende og travel?
  • Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp i alle fag
  • Få et skreddersydd opplegg med en dyktig underviser

Biologi er læren om det levende i naturen. På videregående tilbys Biologi 1 og Biologi 2 som programfag når du går studiespesialisering, og i grunnskolen er biologi en del av naturfag. Vi tilbyr undervisning i biologi med privatlærer på alle nivåer, og privatlærerne sørger for å gjøre faget spennende og interessant gjennom skreddersydde opplegg laget spesielt for deg.

Vi tilbyr både privatundervisning, gruppeundervisning og intensivkurs i biologi.

Vi kan hjelpe med:

Biologi 1

I biologien lærer du om naturen og alle dens organismer, fra det minste lille molekyl til oppbygningen av et organsystem – og alt i mellom. På videregående er Biologi 1 et av programfagene når du går studiespesialisering. Vi tilbyr deg privatundervisning med en av våre privatlærere, som legger til rette for læring basert på læreplanens pensum og ditt faglige utgangspunkt.

Biologi 2

Når du har gjennomført Biologi 1 har du mulighet til å ta faget Biologi 2. I dette faget skal du blant annet gjennom temaer som genetikk, bioteknologi og økologi. Selv om biologi 2 er en videreutvikling av mange av emnene i biologi 1 er det likevel en del nye emner, og kan derfor tas uten å ha hatt biologi 1. Våre privatlærere i biologi er realfags- eller medisinstudenter, og jobber med biologi daglig.

Start med et gratis kartleggingsmøte

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter enhver undervisningspakke med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet kan bli best mulig.