Privatundervisning
i fysikk

  • Oppleves skolehverdagen krevende og travel?
  • Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp i alle fag
  • Få et skreddersydd opplegg med en dyktig underviser

Fysikk er vitenskapen om naturen – helt fra hvert minste lille sandkorn til en uendelighet med galakser. Både fysikk 1 og Fysikk 2 er programfag på videregående skole, og vi tilbyr undervisning i begge fag. Lærer du bedre gjennom praktisk prøving og feiling? Vi tilbyr også en pakkeløsning med praktisk undervisning i realfag hvor du lærer pensum på en spennende og annerledes måte.

Vi tilbyr både privatundervisning, gruppeundervisning og intensivkurs i fysikk.

Vi kan hjelpe med:

Fysikk 1

I fysikkens verden skal du identifisere gravitasjonskrefter, ta for deg stjernenes livssykluser og drøfte standardmodellen for universets utvikling. Går du på studiespesialiserende på videregående skole har du mulighet til å velge Fysikk 1 på VG2. I dette faget skal du blant annet gjennom områder som klassisk- og moderne fysikk, og våre privatlærere sørger for å gi deg den oppfølgingen du trenger i faget.

Fysikk 2

Etter fullført Fysikk 1 kan du gå videre til Fysikk 2 på VG3. Her skal du gjennom områder som kvantefysikk, kraft og bevegelse og magnetiske felt. Trenger du bare noen å diskutere stoffet med? Eller ønsker du at noen skal forklare vanskelige begreper på en måte du virkelig forstår? Privatlærerne våre er svært flinke til å tilpasse undervisningen til hver enkelt elev.

Start med et gratis kartleggingsmøte

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter enhver undervisningspakke med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet kan bli best mulig.