Privatundervisning i kjemi

Privatundervisning i kjemi

  • Synes du pensum i kjemi er tungt, eller trenger du kanskje ekstra utfordringer?
  • Privatundervisning med privatlærer lar deg lære på dine vilkår
  • Ta kontakt i dag, så tilpasser vi et opplegg til dine læringsbehov.

Vi kan hjelpe med

Kjemi 1

Går du studiespesialiserende utdanningsprogram på videregående skole har du muligheten til å velge Kjemi 1 som valgfag ved VG2. Vannkjemi og organisk kjemi er noen av områdene du skal gjennom, og våre privatlærere sørger for at du får akkurat den oppfølgingen og undervisningen du trenger i faget.

Kjemi 2

Har du fullført Kjemi 1 som valgfag ved VG2 kan du gå videre til Kjemi 2 ved VG3. Her skal du gjennom områder som forskning, analyse og redoksreaksjoner. Privatlærerne våre er svært dyktige på sine fagområder, og sørger for at du får privatundervisning basert både på fagets kompetansemål, samt ditt utgangspunkt.

Kjemi

Alt i naturen består av stoffer, og kunnskapen rundt dette gjør at vi kontinuerlig får utviklet samfunnet vårt innen teknologi, medisin, miljø og energikilder. Kjemi er vitenskapen om stoffenes egenskaper, sammensetting og reaksjoner. I faget får du et innblikk i atomenes verden, vannkjemi, syrer og baser – i tillegg skal du lære deg hvordan du kan gjøre kjemiske forsøk og skrive rapporter. Vi tilbyr privatundervisning i både Kjemi 1 og Kjemi 2 som er programfag på videregående skole. Med våre privatlærere får du lagt til rette en tilpasset læremåte som gjør at du vil lykkes i faget. Liker du en mer praktisk tilnærming til faget enn bare lesing og pugging? Vi tilpasser til dine behov!

Vi tilbyr både privatundervisning, gruppeundervisning og intensivkurs i kjemi.

Se mere på mentornorge.no

Se alle fag Finn din privatlærer

Start med en gratis kartleggingstime

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter alle undervisningspakkene våre med unntak av intensivkurset med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet av undervisningen kan bli best mulig.

Ta kontakt i dag