Privatundervisning i kjemi

  • Oppleves skolehverdagen krevende og travel?
  • Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp i alle fag
  • Få et skreddersydd opplegg med en dyktig underviser

Kjemi er vitenskapen om stoffenes egenskaper, sammensetting og reaksjoner. Vi tilbyr privatundervisning i både Kjemi 1 og Kjemi 2 som er programfag på videregående skole. Ønsker du en mer praktisk tilnærming til faget enn bare lesing og pugging? Prøv pakkeløsningen vår med praktisk rettet realfag hvor du kan lære faget på en annerledes og morsom måte.

Vi tilbyr både privatundervisning, gruppeundervisning og intensivkurs i kjemi.

Vi kan hjelpe med:

Kjemi 1

Går du studiespesialiserende utdanningsprogram på videregående skole har du muligheten til å velge Kjemi 1 som valgfag ved VG2. Vannkjemi og organisk kjemi er noen av områdene du skal gjennom, og våre privatlærere sørger for at du får akkurat den oppfølgingen og undervisningen du trenger i faget.

Kjemi 2

Har du fullført Kjemi 1 som valgfag ved VG2 kan du gå videre til Kjemi 2 ved VG3. Her skal du gjennom områder som forskning, analyse og redoksreaksjoner. Privatlærerne våre er svært dyktige på sine fagområder, og sørger for at du får privatundervisning basert både på fagets kompetansemål, samt ditt utgangspunkt.

Start med et gratis kartleggingsmøte

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter enhver undervisningspakke med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet kan bli best mulig.