Privatundervisning
i geografi

  • Er geografi vanskeligere enn du trodde, eller har du lyst til å lære enda mer?
  • Med en privatlærer hos oss vil du få undervisning i faget tilpasset ditt nivå.
  • Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med å finne et optimalt opplegg for dine behov.

Vi kan hjelpe med:

Geografi VG1

I dette faget skal du som elev gjennom temaer som befolkning, demografi, klima, landskapsformer og næringsvirksomhet i naturen. Det er et bredt pensum med mye innhold, og det kan være vanskelig å få kontroll på alt. Våre dyktige privatlærere studerer relevante temaer selv, og kan hjelpe deg med akkurat det du trenger og samtidig gjøre faget spennende å jobbe med!

Er du klar for å lære om demografi, og hvordan befolkningstetthet påvirker en region? Kjenner du til hvordan næringsvirksomhet i et område kan påvirke samfunnet? Mange oppfatter geografi som et fag der man bare skal pugge noen hovedsteder, men det er det slett ikke. Geografi er et omfattende fag hvor man har få undervisningstimer i forhold til størrelsen på pensum, og derfor har mange stor nytte av ekstra hjelp fra en privatlærer i dette faget.

Ta kontakt i dag, så vil vi sette opp et skreddersydd opplegg til deg basert på dine behov.

Vi tilbyr både privatundervisning, gruppeundervisning og intensivkurs i geografi.

Start med et gratis kartleggingsmøte

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter alle undervisningspakkene våre med unntak av intensivkurset med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet av undervisningen kan bli best mulig.