Privatundervisning grunnskole

  • Oppleves skolehverdagen krevende og travel?
  • Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp i alle fag
  • Skreddersydd undervisning tilpasset den enkeltes behov

Opplever du som foresatt liten grad av lærelyst og mestring hos barnet ditt på skolen? Er det vanskelig å holde følge, eller trenger barnet kanskje ekstra utfordringer? Grunnskolen skal danne et godt grunnlag for læring, mestring og utvikling. Ved hjelp av en privatlærer hos Privatundervisningen vil barnet få kartlagt sitt ferdighetsnivå, et tilpasset undervisningsopplegg og en gjennomgående oppfølging. På den måten vil eleven få tilbake mestringsfølelsen og utvikle ferdigheter som legger grunnlaget for senere læring og kompetanse.

Vi kan hjelpe med alle fag

null

Matte

Matematikk er for mange en stor utfordring. Ofte har det sammenheng med at i matematikk bygger alt på ting du har lært tidligere. Derfor er det viktig å henge med fra første stund, og da kan det være greit med litt ekstra hjelp.

LES MER

null

Engelsk

I dagens samfunn møter vi det engelske språket i ulike sammenhenger, og derfor er det viktig å beherske det på samme måte som norsk. Våre undervisere elsker å lære bort språk – og hjelper gjerne deg også!

LES MER

null

Norsk

Skrive og leseferdigheter er sentrale deler av norskfaget på grunnskolen, og det er her grunnlaget for videre læring legges. Les mer om hvordan vi kan hjelpe med dette og andre deler av norskfaget her!

LES MER

null

Naturfag

Naturfag på grunnskolen er et veldig omfattende fag der man lærer enkel kjemi, fysikk, biologi og geofag. Våre privatlærere er eksperter på å gjøre dette faget til verdens morsomste ved å kombinere teori og praktisk arbeid, og hjelper gjerne deg også!

LES MER

Dette sier andre om Privatundervisningen

Dette sier andre om Privatundervisningen

Start med et gratis kartleggingsmøte

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter alle undervisningspakkene våre med unntak av intensivkurset med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet av undervisningen kan bli best mulig.

Fjernundervisning

Nettundervisning for hele landet

  • Fjernundervisning følger samme pedagogiske opplegg som vanlig undervisning, men undervisningen foregår via live video. 
  • Norge er et landstrakt land, og en av de største fordelene med fjernundervisning er at vi når deg uansett hvor du bor.
  • Er du skolelei? Da er det ikke sikkert det du trenger er enda mer oppmøte. Med fjernundervisning kan undervisningen gjennomføres på dine premisser – alt du trenger er en pc.