Her finner du våre privatlærere

Privatundervisningen er fra august 2021 en del av MentorNorge. Ønsker du hjelp fra en av våre fantastiske undervisere? Ta kontakt med oss!

Kontakt oss!

Møt privatlærerne våre!

Oda er inne i sitt tredje semester som privatlærer, og har hatt en jevn og fin utvikling som underviser siden hun startet i MentorNorge. Hennes styrker som privatlærer ligger først og fremst i å være rolig, profesjonell og løsningsorientert i møte med ulike undervisningssituasjoner.

Gjennom sin tid som privatlærer har Oda fått gjennomgående gode tilbakemeldinger fra sine kunder. Hun har en god bredde i sine undervisningsfag, og har hatt elever i ulike alderstrinn. Oda er god til å skape tillit og relasjoner til sine elever tidlig. Hun evner også å skape tilpassede undervisningsopplegg basert på elevens behov, motivasjon og forutsetninger. I tillegg til det faglige ansvaret som privatlærer, har hun også god kontroll på de administrative oppgavene i arbeidet. Vi anser Oda som et viktig forbilde både for elever, kollegaer og ledere.

Basert på det ovennevnte er Oda Vigmostad en meget fortjent vinner av denne prisen. Vi gratulerer!

Hils på månedens privatlærer

Hajar er nå i sitt femte semester som privatlærer i MentorNorge, og har gjort et solid arbeid fra dag én. Med sin åpenhet og evne til å forstå den enkelte elev, klarer hun alltid å skape resultater hos sine elever. Dette kommer spesielt til uttrykk i de kreative og tilpassede undervisningsoppleggene hun lager.

Hajar har hatt mange og ulike elever, og har fått kundetilbakemeldinger som: «at øktene hun legger opp til er både morsomme og interessante, at hun er et godt forbilde for elevene, og at hun evner å skape trygghet i undervisningssituasjoner». Samtidig er Hajar flink til å kommunisere, og har alltid god kontroll på det administrative arbeidet som følger med både planlegging og gjennomføring av undervisningsøkter. Vi er stolte over å ha en så dyktig privatlærer som en del av vårt team.

Hils på månedens privatlærer