Her finner du våre privatlærere

Møt privatlærerne våre!

På denne siden finner du en presentasjon av alle privatlærerne som jobber hos oss i Privatundervisningen.

Du kan også lese en presentasjon av vinneren av «månedens privatlærer» under. Ønsker du hjelp fra en av våre fantastiske undervisere? Ta kontakt med oss!

Hils på månedens privatlærer

Jonas Buerskogen

Jonas er inne i sitt fjerde semester som privatlærer, og har siden han ble ansatt vært en trygg, rolig og stabil underviser for sine elever. Han har en egen evne til å lage kreative opplegg, være tålmodig og se elevens behov og forutsetninger i sammenheng og en helhet.
Jonas har undervist ulike elever, og er alltid tilpasningsdyktig slik at opplegget treffer elevens på best mulig måte. Dette har bidratt til at hans elever har hatt god fremgang og godt utbytte av undervisningen. Han er alltid profesjonell og utfører alltid sine administrative oppgaver innen gitte tidsfrister. Jonas har undervist i ulike fag, men har spesielt god kompetanse til å undervise i tysk. Vi i Privatundervisningen er stolte over å ha Jonas med på laget av våre dyktige privatlærere!
Basert på det ovennevnte er Jonas Buerskogen en meget fortjent vinner av denne prisen. Vi gratulerer!

Hils på månedens privatlærer

Hajar Benhammou

Hajar er nå i sitt femte semester som privatlærer i Privatundervisningen, og har gjort et solid arbeid fra dag én. Med sin åpenhet og evne til å forstå den enkelte elev, klarer hun alltid å skape resultater hos sine elever. Dette kommer spesielt til uttrykk i de kreative og tilpassede undervisningsoppleggene hun lager.

Hajar har hatt mange og ulike elever, og har fått kundetilbakemeldinger som: «at øktene hun legger opp til er både morsomme og interessante, at hun er et godt forbilde for elevene, og at hun evner å skape trygghet i undervisningssituasjoner». Samtidig er Hajar flink til å kommunisere, og har alltid god kontroll på det administrative arbeidet som følger med både planlegging og gjennomføring av undervisningsøkter. Vi er stolte over å ha en så dyktig privatlærer som en del av vårt team.