Om Golden Academy

Golden Talent, forløperen til Golden Academy, ble startet opp i 2009 av Shafi Adan mens han ennå gikk på videregående skole. Målet var å få flest mulig elever til å bestå videregående skole gjennom å tilby leksehjelp drevet av studenter.

Tilbudet ble raskt utvidet til å også gjelde barne- og ungdomsskoler ettersom vi så hvor godt opplegget fungerte. Leksehjelp på skoler har gitt oss en bred og allsidig erfaring med å hjelpe elever i alle aldre på alle kunnskapsnivåer. Dette har også vist seg å være meget viktig kunnskap i møte med enkeltelever som mottar privatundervisning.

I starten av 2016 ble Eirik Broms involvert som leder for den daglige driften, og sommeren 2016 bestemte Shafi og Eirik seg for å gjøre bedriften landsdekkende. I 2017 kjøpte man opp deler av Privatundervisningen AS, og videreførte navnet til den delen av Golden Academy som leverer undervisningstjenester. I dag driver de en raskt voksende bedrift sammen, og har til nå skapt hundrevis av arbeidsplasser i hele landet – hovedsakelig for studenter.

Golden Academy ble startet med en visjon om å bidra til å få flest mulig elever til å bestå videregående skole, og den visjonen gir vi alt for å etterleve hver eneste dag. Jo flere vi kan hjelpe, jo bedre er det.

Ønsker du å komme i kontakt med en av oss? Da kan du sende en mail til post@goldenacademy.no, og vi vil svare deg så raskt vi kan.

null

Shafi Adan

Styreleder
null

Eirik Broms

Daglig leder
null

Mathilde Sørensen

Rekrutteringsmedarbeider
null

Petter Ellingsen

Kontorsjef

Landsdekkende undervisning

Privatundervisningen hjelper hele Norge – uansett hvor du bor.

Undervisning tilpasset din hverdag

Travel hverdag? Privatundervisningen tilpasser til deg og dine behov.

Offentlig samarbeidspartner

Hos Privatundervisningen har vi unik innsikt i pensum, og er eksperter på eksamensforberedelser.

Gratis kartleggingsmøte

Du får møte underviseren din, og dere lager sammen en plan for hvordan du skal lykkes.

Start med et gratis kartleggingsmøte

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et god resultat. Derfor starter enhver undervisningspakke med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbytte kan bli best mulig.