Om Privatundervisningen - vår historie

Golden Talent, forløperen til Golden Academy og Privatundervisningen, ble startet opp i 2009 av Shafi Adan mens han ennå gikk på videregående skole. Målet var å få flest mulig elever til å bestå videregående skole gjennom å tilby leksehjelp drevet av andre studenter. Gjennom flere år hjalp man mange elever med leksehjelp i grupper på forskjellige videregående skoler i Oslo.

I starten av 2016 ble Eirik Broms involvert i prosjektet, og sommeren 2016 bestemte Shafi og Eirik seg for å gjøre bedriften landsdekkende. I 2017 kjøpte man opp deler av Privatundervisningen AS, og endret samtidig navn fra Golden Academy til det mer gjenkjennelige Privatundervisningen. I dag har Privatundervisningen hundrevis av ansatte rundt om i Norge, og Eirik som daglig leder og Shafi som styreleder er fortsatt involvert i bedriften.

Privatundervisningen ble startet med en visjon om å bidra til å få flest mulig elever til å bestå videregående skole, og den visjonen gir vi alt for å etterleve hver eneste dag. Jo flere vi kan hjelpe, jo bedre er det. Derfor er vi også opptatt av å ha så mange dyktige undervisere på laget som mulig, og dersom du tenker at du er den typen som får noe tilbake av å hjelpe andre mennesker vil vi gjerne ha deg med på laget.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Da kan du sende en mail til post@privatundervisningen.no, og vi vil svare deg så raskt vi kan.

null

Eirik Broms

Daglig leder

Kontakt på LinkedIn

null

Joachim Hoff

Forretningsutvikler

Kontakt på LinkedIn

null

Julius Fusdahl

Juniorkonsulent Salg Og Forretningsutvikling

Kontakt på LinkedIn

null

Petter Ellingsen

Juniorkonsulent salg og forretningsutvikling

Kontakt på LinkedIn

null

Sander Vassanyi

Digital forretningsutvikler

Kontakt på LinkedIn

null

Hajar Benhammou

Juniorkonsulent HR

Kontakt på LinkedIn

null

Lars Takle

Juniorkonsulent HR

Kontakt på LinkedIn

Nimo

Nimo Adan

Administrasjonsmedarbeider

Kontakt på LinkedIn