Søk stilling

Golden Academy er alltid på jakt etter dyktige privatlærere. Vi søker deg som har solid faglig kunnskap, gode formidlingevner og brenner for å hjelpe andre. Til gjengjeld kan vi tilby en meget fleksibel og inspirerende deltidsjobb i en voksende bedrift med gode muligheter for karrieremessig og personlig utvikling.

I videoen under forteller vår dyktige privatlærer Hamida Achour hvorfor hun trives med jobben.

Send søknad med CV og karakterutskrift til post@goldenacademy.no

Om Golden Academy

Golden Talent, forløperen til Golden Academy, ble startet opp i 2009 av Shafi Adan mens han ennå gikk på videregående skole. Målet var å få flest mulig elever til å bestå videregående skole gjennom å tilby leksehjelp drevet av studenter.

Tilbudet ble raskt utvidet til å også gjelde barne- og ungdomsskoler ettersom vi så hvor godt opplegget fungerte. Leksehjelp på skoler har gitt oss en bred og allsidig erfaring med å hjelpe elever i alle aldre på alle kunnskapsnivåer. Dette har også vist seg å være meget viktig kunnskap i møte med enkeltelever som mottar privatundervisning.

I starten av 2016 ble Eirik Broms involvert som leder for den daglige driften, og sommeren 2016 bestemte Shafi og Eirik seg for å gjøre bedriften landsdekkende. I 2017 kjøpte man opp deler av Privatundervisningen AS, og videreførte navnet til den delen av Golden Academy som leverer undervisningstjenester. I dag driver Shafi og Eirik en raskt voksende bedrift sammen, og har til nå skapt cirka 100 arbeidsplasser – hovedsakelig for studenter.

Golden Academy ble startet med en visjon om å bidra til å få flest mulig elever til å bestå videregående skole, og den visjonen gir vi alt for å etterleve hver eneste dag. Jo flere vi kan hjelpe, jo bedre er det.

Ønsker du å komme i kontakt med en av oss? Da kan du sende en mail til post@goldenacademy.no, og vi vil svare deg så raskt vi kan.

null

Shafi Adan

C.E.O
null

Eirik Broms

C.O.O