Om Privatundervisningen - vår historie

Golden Talent, forløperen til Golden Academy og Privatundervisningen, ble startet opp i 2009 av Shafi Adan mens han ennå gikk på videregående skole. Målet var å få flest mulig elever til å bestå videregående skole gjennom å tilby leksehjelp drevet av andre studenter. Gjennom flere år hjalp man mange elever med leksehjelp i grupper på forskjellige videregående skoler i Oslo.

I starten av 2016 ble Eirik Broms involvert i prosjektet, og sommeren 2016 bestemte Shafi og Eirik seg for å gjøre bedriften landsdekkende. I 2017 kjøpte man opp deler av Privatundervisningen AS, og endret samtidig navn fra Golden Academy til det mer gjenkjennelige Privatundervisningen. I dag har Privatundervisningen hundrevis av ansatte rundt om i Norge, og Eirik som daglig leder og Shafi som styreleder er fortsatt involvert i bedriften.

Privatundervisningen ble startet med en visjon om å bidra til å få flest mulig elever til å bestå videregående skole, og den visjonen gir vi alt for å etterleve hver eneste dag. Jo flere vi kan hjelpe, jo bedre er det. Derfor er vi også opptatt av å ha så mange dyktige undervisere på laget som mulig, og dersom du tenker at du er den typen som får noe tilbake av å hjelpe andre mennesker vil vi gjerne ha deg med på laget.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Da kan du sende en mail til post@privatundervisningen.no, og vi vil svare deg så raskt vi kan.

null

Shafi Adan

Styreleder

Kontakt på LinkedIn

null

Eirik Broms

Daglig leder

Kontakt på LinkedIn

null

Tamseela Afzal

Administrasjonsansvarlig

Kontakt på LinkedIn

null

Emil U. Andersen

HR-ansvarlig

Kontakt på LinkedIn

null

Jeanette Bye

Kundeansvarlig

Kontakt på LinkedIn

null

Mathilde Sørensen

Regnskapsmedarbeider

Kontakt på LinkedIn

null

Nimo Sofia Adan

Administrasjonsmedarbeider

Kontakt på LinkedIn

null

Lisa Lynette Hansen

Markedsføringsmedarbeider

Kontakt på LinkedIn

null

Sbeen Arshad

Organisasjonskonsulent

Kontakt på LinkedIn

Landsdekkende undervisning

Privatundervisningen hjelper hele Norge – uansett hvor du bor.

Undervisning tilpasset din hverdag

Travel hverdag? Privatundervisningen tilpasser til deg og dine behov.

Offentlig samarbeidspartner

Hos Privatundervisningen har vi unik innsikt i pensum, og er eksperter på eksamensforberedelser.

Gratis kartleggingsmøte

Du får møte underviseren din, og dere lager sammen en plan for hvordan du skal lykkes.

Start med et gratis kartleggingsmøte

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter alle undervisningspakkene våre med unntak av intensivkurset med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet av undervisningen kan bli best mulig.