Privatundervisning i økonomi

  • Er ikke økonomi like spennende som du trodde, eller har du kanskje lyst til å lære enda mer?
  • Vi tilbyr privatundervisning i alle økonomifag på videregående skole.
  • Ta kontakt i dag, og få et skreddersydd opplegg med privatlærer.

Vi kan hjelpe med:

Økonomistyring

Dette er et av to fag innen næringslivsøkonomi. De mest sentrale temaene i faget er økonomistyring, næringslivsetikk og bruk av digitale økonomiske verktøy. Privatlærerne våre er selv økonomistudenter, og de vet akkurat hva som kreves for å lykkes i faget. Få hjelp med læringen i dag!

Økonomi og ledelse

Dette er det andre faget innen næringslivsøkonomi. Her er sentrale temaer blant annet organisasjonsstruktur, markedstilpasning og produksjonsplanlegging. Ved hjelp fra våre flinke privatlærere som selv er økonomistudenter – får du tilrettelagt undervisning og veiledning slik at du får prestert ditt beste.

Samfunnsøkonomi 1

I Samfunnsøkonomi 1 skal du gjennom blant annet markedsteori, arbeidsmarkedet og internasjonal økonomi. Dette kan være tunge fag, men med veiledning fra en av våre dyktige privatlærere får du en bedre forståelse for faget. Samtidig vil du alltid være godt forberedt til prøver og eksamen, og få de verktøyene du trenger for å mestre alle deler av faget.

Samfunnsøkonomi 2

Dette er et fag som bygger videre på Samfunnsøkonomi 1, og mange av de samme temaene går igjen her. Samfunnsøkonomi 2 er et fag som er svært god forberedelse til videre studier innen økonomiske fag. Våre privatlærere er selv økonomistudenter og kan gi deg hjelp og veiledning i faget, slik at du er rustet for både eksamen og eventuelle økonomistudier senere.

På videregående deles økonomi inn næringslivsøkonomi og samfunnsøkonomi, og utgjør i alt fire programfag. Ønsker du å rette deg mot en utdannelse innenfor økonomifag, ledelse eller entreprenørskap? Da passer denne retningen godt for deg. Du vil kunne velge mellom et bredt spekter av fag, og virkelig få en innføring i økonomifaget.

Økonomi kan til tider være utfordrende, men ved hjelp fra en av våre dyktige privatlærere får du undervisning spesielt tilpasset ditt nivå, og dine målsettinger. Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg!

Vi tilbyr både privatundervisning, gruppeundervisning og intensivkurs i forskjellige økonomifag.

Start med et gratis kartleggingsmøte

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter alle undervisningspakkene våre med unntak av intensivkurset med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet av undervisningen kan bli best mulig.