Velg ditt nivå

 

Synes du matte er vanskelig? Det finnes håp!

På denne siden vil du kunne lese artikler som gjør det enklere å komme i gang med matteleksene, du vil få se videoer med løsningsforslag, og få hjelp av våre flinke privatlærere.

Mange synes matematikk er vanskelig. Ifølge Utdanningsdirektoratet fikk 42 prosent av grunnskoleelever karakteren 1 eller 2 på matteeksamen i fjor. På videregående får halvparten av alle som tar praktisk matte karakteren 1 eller 2.

Om du synes matte er vanskelig eller om du synes det er helt greit, så vil du uansett kunne se hit for å finne inspirasjon og motivasjon.

Her vil du kunne få hjelp av våre dyktige privatlærere som vet akkurat hvordan du har det. Du vil også finne videoer og artikler som kan bidra til å gjøre deg klar for å sette i gang med leksene.

Våre privatlærere er toppstudenter innen sine fagfelt, og de vet hvordan det er å være elev – det er ikke lenge siden de var det selv. Her på siden kan du få gratis digital mattehjelp av nettopp disse.

Lurer du på noe? Kontakt oss, les om nyttige tips fra underviserne selv, eller fordyp deg i spennende artikler og videoer med løsningsforslag. Her blir det ofte oppdatert, så legg denne siden i bokmerkene dine nå og vær sikker på at du ikke går glipp av noe!