Privatundervisning i fransk

  • Ønsker du å beherske det franske språket og bli kjent med fransk kultur?
  • Våre privatlærere har enten fransk som morsmål eller behersker språket flytende.
  • Kontakt oss i dag for å få din egen privatlærer i fransk!

9

Vi kan hjelpe med:

Fransk 1

Du kan ta Fransk 1 både på ungdomsskolen og videregående. På ungdomsskolen går faget over alle tre år, mens det på videregående tilbys på VG1. Elever som tar fransk kan bli trukket opp til eksamen i faget, og da kan det være lønnsomt med eksamensrettet undervisning fra en av våre dyktige privatlærere.

Fransk 2

Fransk 2 er videreføringen av Fransk 1, og tilbys på videregående skole. Elever som tar Fransk 2 kan bli trukket opp til både muntlig og skriftlig eksamen i faget. Med veiledning og undervisning fra en av våre dyktige privatlærere kan både faget i seg selv og eksamen bli mindre skummelt, og heller spennende og lærerikt.

Fransk 3

Har du fullført Fransk 2 kan du ta Fransk 3 som et fordypningsfag. Her er nivået svært høyt, og faget er gjerne en introduksjon til videre språkstudier ved høyere utdanning. Som en del av undervisningen har man gjerne språkreiser til fransktalende land – muntlig aktivitet er et nøkkelement her. Med privatundervisning får du trent både dine skriftlige og muntlige kunnskaper i språket, og er klar for eksamen i begge disipliner.

Fransk for voksne

Er du blant de som synes fransk er et nydelig språk, og ønsker å lære deg å snakke og skrive det? Våre dyktige privatlærere elsker dette språket, og hjelper deg gjerne med et skreddersydd opplegg. Når du ikke har noe konkret pensum å forholde deg til vil privatlæreren tilpasse opplegget akkurat slik du ønsker, og man kan i tillegg til å lære å snakke og skrive også lære om kulturen, reisemål og annet.

Fransk betegnes for å være kjærlighetens språk og er et offisielt språk i mange land verden over. Å kunne lære og bruke et fremmedspråk kan gi muligheter til gode opplevelser, glede og personlig utvikling.  Fransk uttale kan være vanskelig å lære, men grammatikken har flere likheter med både norsk og engelsk. Formålet med dette språkfaget er å kunne uttrykke seg muntlig i ulike samtalesituasjoner, bruke språkets alfabet i egne tekster og bli kjent med den franske kulturen.

Fremmedspråk er et obligatorisk valgfag både i grunnskolen (8.-10.trinn) og på videregående skole. På ungdomsskolenivå tilbys fransk som Nivå I og Nivå II, og på videregående skole kan man i tillegg til disse nivåene velge Nivå III. Med en privatlærer hos oss i privatundervisningen kan du få hjelp til å jobbe med de vanskeligste delene ved det franske språket, slik at du mestrer og oppnår et godt resultat på eksamen.

 

Vi tilbyr både privatundervisning, gruppeundervisning og intensivkurs i fransk.

Start med et gratis kartleggingsmøte

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter alle undervisningspakkene våre med unntak av intensivkurset med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet av undervisningen kan bli best mulig.