Privatundervisning videregående skole

  • Vi tilbyr privatundervisning i alle fag på vgs. 
  • Få hjelp til å mestre den travle hverdagen din – jobb effektivt med god veiledning.
  • Gi deg selv muligheten til å alltid være godt forberedt til eksamen og prøver.

Mangler du motivasjon til å lese pensum? Er det vanskelig å strukturere skolehverdagen og kombinere lekser, trening og fritidsinteresser? Videregående skole stiller store krav til at du skal ha ansvar for egen læring og utvikle strategier for å planlegge, gjennomføre og vurdere eget arbeid. Din privatlærer kan hjelpe deg med å vekke lærelyst, evne til kritisk tenkning om pensum og sammen finne oppgaver som gir grunnlag for utfordringer og utforskning tilpasset ditt nivå. Slik vil du finne tilbake til nysgjerrigheten ved å lære noe nytt og samtidig være forberedt til senere og høyere utdanning.

Vi kan hjelpe med alle fag

null

Norsk

Norskfaget på VGS er svært omfattende, med stort pensum og høye krav til deg som elev. Få orden på tekstskriving, litteraturhistorie og muntlige presentasjoner med privatlærer!

LES MER

null

Matte

Uansett om du har P-matte, S-matte eller R-matte vil det alltid være nyttig å forberede seg til eksamen, øve til prøver og jobbe jevnlig med en privatlærer. Les mer under!

LES MER

null

Engelsk

Trenger du hjelp til å uttrykke deg på engelsk, eller synes du kanskje ikke det er så kult å ha muntlige presentasjoner i et fag du ikke er helt trygg på? Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg her!

LES MER

null

Realfag

Vi tilbyr undervisning i alle realfagene på VGS – inkludert kjemi, biologi og fysikk. Få hjelp av en realfagsstudent med eksamensforberedelser og jevnlig arbeid i faget!

LES MER

Landsdekkende undervisning

Privatundervisningen hjelper hele Norge – uansett hvor du bor.

Undervisning tilpasset din hverdag

Travel hverdag? Privatundervisningen tilpasser til deg og dine behov.

Offentlig samarbeidspartner

Hos Privatundervisningen har vi unik innsikt i pensum, og er eksperter på eksamensforberedelser.

Gratis kartleggingsmøte

Du får møte underviseren din, og dere lager sammen en plan for hvordan du skal lykkes.

Dette sier andre om Privatundervisningen

Dette sier andre om Privatundervisningen

Start med et gratis kartleggingsmøte

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter alle undervisningspakkene våre med unntak av intensivkurset med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet av undervisningen kan bli best mulig.

Fjernundervisning

Nettundervisning for hele landet

  • Fjernundervisning følger samme pedagogiske opplegg som vanlig undervisning, men undervisningen foregår via live video. 
  • Norge er et landstrakt land, og en av de største fordelene med fjernundervisning er at vi når deg uansett hvor du bor.
  • Er du skolelei? Da er det ikke sikkert det du trenger er enda mer oppmøte. Med fjernundervisning kan undervisningen gjennomføres på dine premisser – alt du trenger er en pc.