Privatundervisning for privatister

  • Hvorfor gå i en stor klasse når du kan få 1-1 undervisning til samme prisen? 
  • Våre undervisere er eksperter på eksamen, og har selv toppkarakter i faget.
  • Få en skreddersydd plan, og jobb med de viktige delene av faget.

Ønsker du å forbedre karakterer på fag du allerede har hatt? Eller mangler du kanskje kritiske fag som er nødvendige for at du skal få fullført utdanningen din? Med en privatlærer hos oss i Privatundervisningen vil du få tett oppfølging frem mot eksamen, slik at du fokuserer på de riktige kompetansemålene i faget. Du vil også få hjelp til å gå igjennom tidligere eksamensoppgaver og temaer som vil være relevant på eksamen. Vi hjelper deg med å forbedre dine karakterer og/eller å fullføre vitnemålet. Ta kontakt i dag!

Vi kan hjelpe med:

null

Norsk

Norsk hovedmål, sidemål og muntlig er alle like viktige karakterer på vitnemålet. Uansett hvilket av fagene du trenger hjelp til har vi undervisere som er klare til å lede deg til det eksamensresultatet du ønsker.

LES MER

null

Matte

Skal du ta opp matematikk fra videregående? Vi har dyktige undervisere på alle nivåer, og er eksperter på eksamen. Forbered deg med fokus på de viktige delene av faget samtidig som du blir trygg på deg selv før eksamen. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg her!

LES MER

null

Fremmedspråk

Å lære et nytt språk på egenhånd kan være veldig vanskelig. Å lære et språk sammen med noen som kan det er derimot noe helt annet, og gir glede, motivasjon og ikke minst god karakter på eksamen i slutten av semesteret.

LES MER

null

Realfag

Vi hjelper deg med alle realfag på vgs, og vet akkurat hva som skal til for å lykkes på eksamen. Som privatist i realfag kan pensum virke overveldende, men fortvil ikke! Trykk deg videre via knappen under, og les mer om kjemi, biologi, fysikk og IT – blant annet.

LES MER

Se hvordan Henrik lyktes på privatisteksamen med privatlærer fra Privatundervisningen:

Landsdekkende undervisning

Privatundervisningen hjelper hele Norge – uansett hvor du bor.

Undervisning tilpasset din hverdag

Travel hverdag? Privatundervisningen tilpasser til deg og dine behov.

Offentlig samarbeidspartner

Hos Privatundervisningen har vi unik innsikt i pensum, og er eksperter på eksamensforberedelser.

Gratis kartleggingsmøte

Du får møte underviseren din, og dere lager sammen en plan for hvordan du skal lykkes.

Dette sier andre om Privatundervisningen

Dette sier andre om Privatundervisningen

Start med et gratis kartleggingsmøte

Kjemien mellom elev og underviser er veldig viktig for et godt resultat. Derfor starter alle undervisningspakkene våre med unntak av intensivkurset med et gratis kartleggingsmøte, der man blir litt kjent og lager en plan for hvordan utbyttet av undervisningen kan bli best mulig.

Fjernundervisning

Nettundervisning for hele landet

  • Fjernundervisning følger samme pedagogiske opplegg som vanlig undervisning, men undervisningen foregår via live video. 
  • Norge er et landstrakt land, og en av de største fordelene med fjernundervisning er at vi når deg uansett hvor du bor.
  • Er du skolelei? Da er det ikke sikkert det du trenger er enda mer oppmøte. Med fjernundervisning kan undervisningen gjennomføres på dine premisser – alt du trenger er en pc.