Oppleves skolehverdagen krevende og travel? Med privatundervisning for barn i grunnskolen fra Privatundervisningen går skolearbeidet unna som en lek, samtidig som eleven både lærer mer og øker mestringsfølelsen. Kontakt oss, og ta steget til en enklere hverdag både for deg og barnet ditt!

Skreddersydd privatundervisning til barnet ditt

Allerede i grunnskolen stilles det krav til prestasjoner og karakterer som senere kan påvirke skolevalg og utdanning. Har barnet ditt først falt av undervisningen i et fag kan det være vanskelig å komme seg på beina på egenhånd.

Privatundervisning er et nyttig supplement til vanlig skolegang for de aller fleste. Her får barnet ditt personlig oppfølging, og mulighet til å få undervisning som er skreddersydd til hans/hennes utgangspunkt, utfordringer og målsettinger.

Med slik tett oppfølging kan skolearbeid og undervisning som tidligere har vært opplevd som strevsomt og demotiverende bli snudd til en positiv opplevelse. Når mestringsfølelsen og motivasjonen er på plass igjen gjenspeiles det også i resultatene til barnet.

Privatundervisning er engasjerende og inspirerende

Privatlærerne i Privatundervisningen er hovedsakelig studenter og vet derfor godt hva mange unge sliter med på skolen i dag. Flere har selv opplevd at grunnskolens tilrettelegging for læring ikke fungerte for dem, og er derfor eksperter på å bruke alternative læringsmetoder for å gjøre undervisningen spennende.

Er barnet ditt interessert i musikk? Eller kanskje fotball er den store interessen? Privatlærerne bruker gjerne elevens fritidsaktiviteter og interesser for å gjøre undervisningen inspirerende og engasjerende.

Når skolearbeidet ikke lenger er et slit, men heller morsomt og spennende, opplever gjerne både du og barnet at det også går fortere unna. Barnet ditt jobber både effektivt og aktivt med oppgaver, og får samtidig en bedre forståelse for faget. Høres det deilig ut å bruke mindre tid på lekselesing og få mer tid til samvær med barnet? Da er leksehjelp med privatlærer løsningen.

Privatundervisning til barn i grunnskolen er tilpasset dine behov

Som forelder har du sannsynligvis en travel hverdag med jobb, fritidsaktiviteter og kjøring av barn til forskjellige aktiviteter. Med privatundervisning trenger du ikke tenke på at du må bruke tid på å møte opp noe sted – privatlæreren kommer gjerne hjem til dere.

Sammen finner dere ut av hvor ofte undervisningen skal foregå og når på dagen det passer best. Kanskje passer det best før middag? Eller etter håndballtreningen? I noen perioder trengs det kanskje mer undervisning enn normalt. Ikke noe problem! Privatundervisning gjennom Privatundervisningen er tilpasset dine behov, ønsker og hverdag.