Lekser og skolearbeid kan være slitsomt til tider, men heldigvis finnes det apper der ute som kan gjøre hverdagen din mye enklere.
Trenger du kanskje litt ekstra hjelp til å holde motivasjonen oppe? Med disse fem appene kan du få både hjelp til å lære, og lettere holde styr på alt av skolearbeid!

 

 

#1 Class Timetable


Class Timetable er en app som passer perfekt for deg som går på skole- enten det er grunnskolen, videregående eller universitetet. Du kan lett holde styr på timeplanen din, samtidig som du veldig enkelt kan legge inn alt av avtaler og arrangementer.

App Store
Google Play

 

#2 Photomath

Photomath er din bestevenn når det kommer til matte. Med denne appen kan du veldig enkelt legge inn matte stykker manuelt eller skanne inn det du har skrevet ned for hånd! Deretter vil appen hjelpe deg med å forstå og løse matte stykkene ved å gi deg enkle trinn du må følge.

App Store
Google Play

 

#3 StudyBlue


StudyBlue er en Flashcards og Study Guide app som gir deg muligheten til å teste deg selv, holder styr på fremgangen din, og sette opp påminnelser.

App Store
Google Play

 

 

#4 ShutApp


ShutApp er en Digital detox app som hjelper deg med å ta pauser fra mobilen. Denne appen gir deg muligheten til å fokusere på skolearbeid eller andre aktiviteter uten forstyrrelser, og du kan enkelt sette personlige mål og utfordre vennene dine til å gjøre det samme.

App Store

 

#5 Exam Countdown


Exam Countdown er en enkel nedtellingsapp, hvor du kan sette opp påminnelser og nedtellinger til ulike skolerelaterte eventer. Her vil du få en enkel oversikt over viktige dager, datoer, innleveringer, eksamener og prøver.

App Store
Google Play